Etza, Tea & Nikes dagbok

Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Karin - 26 augusti 2009 00:30

Sista natten denna veckan. Skönt. Det är lugnt och patienterna sover. Precis som de ska men det gör också att natten går ovanligt sakta.

Petter har börjat på dagis. Han gick inskolning ti,ons,to förra veckan och på fredagen var han sjuk. Det är väl så det blir nu. Ett pusslande mellan vem som ska hämta , lämna och vabba. Jag har vissa aningar om att jag kommer att både få hämta och ta hand om honom när han är sjuk när jag är ledig. Man kommer förmodligen att bli sjuk också. Men det är ju ett kärt besvär och man får väl hoppas att man är morståndskraftig mot alla giftiga barnbaciller. Annars kommer jag väl att beklaga mig i detta forum antar jag.

Petter ska bli storebror också. I slutet av januari är det dags. Spännande.


Etza och jag tragglar på med träningen. Spåret har peppar peppar fungerat ganska bra sedan vi konkurrensspårade med Cicci och Jax. Visserligen har hon gjort något släpp men skärpt till sig direkt när jag har stannat.

I framförgåendedet övar vi på raka halter. Sen insåg jag också att det var länge sedan vi tränade platsliggning så nu blir det intensivträning där också. Fokus på att ligga still utan att glida över på ena skinkan. Jag provocerar henne genom att putta henne åt sidan och hon ska hålla emot.

Löpet har börjat gå mot sitt slut. Nu är hon tack och lov inte lika pinsam längre.


Nästa helg ska jag vara figurant på vår söktävling. Det ska bli jättekul. Jag har aldrig varit med på något sådant förut. Hoppas bara att det inte regnar.  (Har du fortfarande semester då Kärran? :-))



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards