Etza, Tea & Nikes dagbok

Alla inlägg den 4 april 2009

Av Karin - 4 april 2009 15:54

Jag har ju utropat vårens ankomst tidigare men nu är jag bestämd. Idag är det nästan försommar! Underbart ljuvligt. Ska snart gå ut och sätta mig med en kaffekopp i solen på baksidan. Där är det 25 grader just nu.

Jag har jobbat 3 nätter. Lugnt på jobbet.Skönt men nästan lite tråkigt för natten går så långsamt då.

Sov 3 timmar i morse för att sedan ge mig iväg och träffa Janne Lagerman. Vi skulle gå ett av mina 2 spår inför spårtävlingen. Jag är spårläggare på våran 3 dagars tävling om några veckor. Vi samarbetar med 2 andra klubbar och har sammanlagt 18 spår till varje tävling. Det börjar lördagen den 18/4 med elitspår. På söndagen är det högrespår och nästkommande söndag är det lägrespår. Jag har ju inte ens sett en spårtävling högre än appell förut så det här ska bli jättespännande. Lite pirrigt också för man känner ju ett jäkla ansvar att spåret blir rätt. Gå vilse är jag inte ett dugg rädd för. Där har jag ju en enorm nytta av att jag är orienterare i grunden. Men tänk om jag glömmer att lägga ut apporterna eller ve och fasa går fel genom upptagsrutan. Nu känns det dock som om jag har bra koll efter dagens genomgång.

Körde lite lydnad efteråt men märkte ganska snart att Etza var lätt påverkad av värmen. Vi hade ju gått ganska långt innan och det verkar som om det tog på henne för hon var allt lite loj. Det brukar hon inte bli men jag är ju själv ganska loj efter 3 nätters arbete och för lite sömn idag så jag påverkade henne säkert också.

I morgon tänker jag lägga mitt ena tävlingsspår till Etza. Då får jag ju gå det 2 ggr och blir extra säker. Tar väl med mig fika till skogen och har en mysig stund medan spåret ligger till sig.

Nu tänker jag gå ut i solen. Kommer nog att somna där ute. Fast det får jag allt låta bli. Det är bättre att hålla ut till ikväll. Man sover bättre i natt då.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards