Etza, Tea & Nikes dagbok

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Karin - 7 februari 2010 13:06

Denna helg som skulle bli så kul. Jag hade sett fram emot och tränat riktigt mycket inför den. Iofs så var det inte mest tävlingen som jag sett fram emot utan just detta att komma bort och ha det mysigt med goda vänner.   


Vad händer då? Jo på fredag morgon känns det lite körigt i magen. Inget ovanligt för mig så jag kör på. Ut en långrunda med hunden, lite magknip står man väl ut med, handla det sista (läs ölen på bolaget), och så började jag packa. Karin Hedin ska hämta mig klockan ett. Jag mår mer och mer tjuvtjockt. Packar dock vidare. "Det går nog över". Men när klockan hunnit bli tolv och jag faktiskt försökt att äta lite också tvingas jag inse att detta inte kommer att gå. Mycket besviken fick jag ringa Karin och lämna återbud.   


Det var ändå tur att jag hann ta det beslutet. En timme efter att vi skulle ha åkt började jag spy och det hade inte varit kul att ha varit på väg till Rättvik i det tillståndet. Jag hade dock en förhoppning om att jag skulle hinna tillfriskna under fredagnatten eller lördagmorgonen och då kunna åka upp för att tävla söndagens tävling. Men tyvärr sitter jag nu här. Trött som en urvriden trasa. Fortfarande en del magknip och lite illamående av och till. Men jag har i alla fall kunnat äta lite och fått behålla det.

Vad ska man satsa på nu då? Måste titta i tävlingskalendern vad som finns. Jag anar att lilla damen ska löpa i mars också. Men vi kanske hinner.....


Jättekul i alla fall att få mess från Rättvik med den glada nyheten att Lisbeth och Levis klarade sitt förstapris i trean. JÄTTEGRATTIS   Jag är så glad för Lisbeths skull för jag vet hur mycket tid hon har lagt ner på detta. Tina och Triss gjorde en bra debut i elitklass också. Ett andrapris blev det med en nolla i dumrutan. Annars var Tina mycket nöjd med henne. Bra jobbat.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards