Etza, Tea & Nikes dagbok

Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Karin - 26 januari 2010 19:03

Nu har Petters lillebror Erik kommit.  I natt var det väldigt nära att han hade fötts i bilen på väg till BB. Allt gick mycket fort och med barnmorskan i telefonluren fick Lena vägledning genom krystvärkarna på väg till förlossningen. Lille Erik anlände 10 minuter efter att de kommit fram!  Lite dramatiskt men allt gick bra.   


Jag lämnade Petter på dagis på morgonen och åkte sedan iväg för att träna i ridhus med Tina, Lisbeth, Anna och några till. Etza och jag blev kommenderade i ett kort fritt följ, en inkallning m ställ & lägg (uppdelad m belöning), en ruta (uppdelad m belöning) och en hopp/apport  (uppdelad m belöning). Allt med långa förflyttningar mellan momenten


Positivt: Bra fokus i FF, tyst i FF, bra ställ, bra lägg. snygg ruta(frånsett mitt sena ställande), bra hopp. Bra fokus i början av transporterna mellan momenten


Negativt: Dåligt fokus vid uppställning inför moment, dåligt fokus på mig då jag lämnar henne (NOSAR), gnäll före hoppet.


Anna tipsade om att jag måste vara bestämd i mina ingångar till momenten. Bestämma mig för hur jag ska gå och hur jag ska ställa upp. Inte hålla på och vela och tjafsa med Etza om var hon ska vara. Om jag är bestämd och tydlig koncentrerar hon sig bättre. (Jag vet Cissi du har sagt det förut men vi har faktiskt blivit bättre).


Efter detta kollade jag på egen hand av metallapporten, vittringsapporteringen och fjärren.


Pos: Bra fart både ut och in i metallen. Bra selektering i vittringen, bra tempo ut. Fjärskiften bättre än på länge.


Neg: Fortfarande något tveksamt gripande på metallen. Sämre tempo in i vittringen, något tugg.


Som ni ser har jag lite kvar att träna på inför Rättvikstävlingen om 1,5 vecka.

Nu ska jag gosa och leka lite med Petter innan han ska få pyjamas, välling och godnattsaga. Hoppas att jag får sova lite bättre i natt. Ni ska veta att det är en omställning att sova bredvid en 2-åring när man är van att sova bredvid en 55-åring. Fast det är väldigt mysigt.   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards