Etza, Tea & Nikes dagbok

Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Karin - 2 februari 2009 21:40

Idag har det bara varit en alldeles underbar dag. Strålande solsken och några minusgrader. Vad gjorde man då? Jo åkte iväg till ett ridhus och tränade nästan 3 timmar inomhus!!

Jag bara undrar om man egentligen är riktigt funtad där uppe. Fast om sanningen ska fram så utnyttjade jag vädret också och var ute på en lång promenad efter träningen.

Jag börjar känna mig lite positiv igen. Etza tyckte att det var OK med ridhus idag. Det gjorde hon ju inte förra gången så det var ju ett steg framåt. Hon är ju så fjollig och man måste verkligen vara noga med att miljöträna henne. Så inför tävlingen i helgen känns det riktigt bra att jag har sett att hon kan tagga ner efter ett tag. Igår hade vi också en jättebra träning på klubben. Cissi och Jill kommenderade mig utan hund. (Jag har ju så svårt att gå rätt.) Under tiden höll de i Etza och rätt var det var släppte de henne så att hon fick leta rätt på sin position vid min sida och sen klickade de oss när hon kommit rätt. Jättekul tyckte både matte och hund.  Träningen avslutades sen med att Cissi och jag körde en konkurrensapportering. Jag kastade apporten över hindret men tog sedan tag i Etzas halsband och Cissi skickade Jax att hämta apporten. "Hallå där" sa Etza. Vad gör du? Det är ju min apport!!!! Sen gjorde vi om samma sak men då fick Etza hoppa. Hon gjorde det!!! Både fram och tillbaka. Gissa om matte var överlycklig och Etza fick massor av grillad kyckling och beröm. Nu ska jag inte göra detta nåt mer innan tävlingen utan hoppas på att detta minne finns starkt förankrat hos henne då. Jag har i alla fall börjat tro att det är möjligt igen och det är säkert en stor del i det hela.

I morgon ska jag passa Petter hela dagen. Lena börjar jobba och jag ska ha hand om honom varje tisdag. Det ska bli jättekul. Han är ju så go min lilla gullkille. 11 månader har han hunnit bli.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards